(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Mad´arský vepřový perkelt
Potřebné ingredience
Vepřová plec , papriku, sůl, cibule , česnek, Rajčata, paprika žampiony nebo houby , voda,mastidlo ,
Postup přípravy
Připravím si zaklad na guláš a maso dusím,podlévám a v polovině dušení přidám ostatní ingredience a až je maso měkké dochutím a je to !!! nezahuštuji ,rajčata to zahustí .Přeji příjemnou dobou chutˇ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KáKá
(upraveno)
6. 11. 2013, 13:43
proč se jmenuji vepřový,když je z hovězího
MIKI42
(upraveno)
6. 11. 2013, 22:43
@KáKá
Jednoduše tisková chyba nevím jestli to stačí ale radši to přepíši
KáKá
(upraveno)
6. 11. 2013, 22:49
@MIKI42
Nevadí,jen jsem se ptala .Vypadá dobře
jazina
(upraveno)
6. 11. 2013, 13:39
Vypadá to lákavě, ale proč vepřový, když v receptu je hovězí????
MIKI42
(upraveno)
6. 11. 2013, 22:43
@jazina
Jednoduše tisková chyba nevím jestli to stačí ale radši to přepíši
laskonka333
(upraveno)
6. 11. 2013, 7:12